Lärarna

 

gabby2.jpg

Gabby Alfaro Salas

Gabby har dansat hela sitt liv, bland annat tävlingsdans såsom vals, cha cha och slow fox, samt chilensk folkdans. Hon är utöver det självlärd i kpop stilen sedan flera år tillbaka, och är med i kpop cover gruppen Ignite sedan 2016. Gabby har tävlat i Kpop World Festival 4 gånger, varav kommit på andra plats i tävlingen 2 gånger; 2016 med ALO. och 2018 med Ignite. 2019 vann hon och Ignite hela tävlingen med deras cover på MONSTA X “Shoot Out”!  

Hennes personliga dansstil är mestadels groovig och sexig.

Av Gabby kan du förvänta dig snabbt tempo och mycket personlighet. Målet är att utveckla elevernas personliga stil och pusha dem till att bli bättre.


Olivia Backhurst

Olivia har dansat sen hon var 6 år gammal, hon började dansa jazz och modernt som 10-åring, och numera pluggar hon dans på gymnasiet, och dansar hiphop, popping, afro, jazz, modernt och balett. Hennes huvudstil är hiphop.

Olivia är med i kpop cover gruppen Ignite, och hon har tävlat i Kpop World Festival 3 gånger; 2017 med PRISM, och 2018 och 2019 med Ignite, där de kom på 2:a respektive 1:a plats!

På Olivias klasser kommer fokuset ligga mycket på teknik, för att utveckla eleverna som dansare, med kpop som verktyg. Du kan förvänta dig individuell kritik, och stor utveckling. 

olivia.jpg

shay.jpg

Shay Said

Shay har dansat sedan hon var ca. 15 år gammal, då hon började lära sig kpop koreografier själv hemma. Men 2016 bestämde hon sig för att ta dansen mer seriöst, och började dansa mer och utforska andra dansstilar. Idag är hennes dansstil varierad, men något som alltid finns med är attityd och styrka. Hon skulle bäst beskriva sin stil som LA Style med inslag av modernt.

Shay har uppträtt flera gånger, både solo, med egna koreografier, och med sin dansgrupp Code Unit. Hon har även tävlat i Rewind Dance Jam 2017, där hon kom på första plats!

Av Shay kan du förvänta dig en lärare som fokuserar mycket på karaktär, och att framhäva dansens uttryck. Hon vill se engagemang och elever som är villiga att träna hårt, och även om hon kan vara petig och sträng ibland så är hon snäll och förstående.


Emelie Olsson

Emelie började dansa vid 10 års ålder och har sen dess dansat alla möjliga stilar, som hiphop, disco, jazz, contemporary, dancehall och popping. 2017 började hon tävla i hiphop och konstnärligt och gillar att blanda egna koreografier med freestyle. Hon skulle bäst beskriva sin stil som groovy hiphop med inslag av contemporary.

Emelie är med I dansgruppen PRISM och har tävlat i Kpop World Festival 3 gånger, 2017, 2018 och 2019!

På Emelies klasser kommer det ligga mycket fokus på grunder, teknik och känsla. Du kan förvänta dig en positiv lärare som ser det bästa i dig och hjälper dig att utvecklas och träna på dina svagheter så mycket som möjligt!


emelie.jpg