Lärarna

 

IMG_0328.JPG

Gabby Alfaro Salas

Gabby har dansat hela sitt liv, bland annat tävlingsdans såsom vals, cha cha och slow fox, samt chilensk folkdans. Hon är utöver det självlärd i kpop stilen sedan flera år tillbaka, och är med i kpop cover gruppen Ignite sedan 2016. Gabby har tävlat i Kpop World Festival 3 gånger, varav kommit på andra plats i tävlingen 2 gånger; 2016 med ALO. och 2018 med Ignite. 

Hennes personliga dansstil är mestadels groovig och sexig.

Av Gabby kan du förvänta dig en disciplinerad och sträng men förstående lärare. Tempot är ganska snabbt, men mycket fokus ligger i genomgång av stegen.


Johanna Johansson

Johanna har sedan hon var 6 år gammal dansat i samband med konståkningen, allt från balett, jazz, disco till hiphop, men började dansa mer på egen hand de senaste 3 åren. Hon gillar många stilar, men dansar mest contemporary, girly/sexy och jazz. Johanna koreograferar eget och gillar att blanda olika stilar i sina danser. Hon har uppträtt ett flertal gånger, och tävlat med egen koreografi. 

Av Johanna kan du förvänta dig en positiv lärare, som använder sig av sina styrkor, och alltid försöker träna upp sina egna och sina elevers svagheter. 

johanna.jpg

olivia.jpg

Olivia Backhurst

Olivia har dansat sen hon var 6 år gammal, hon började dansa jazz och modernt som 10-åring, och numera pluggar hon dans på gymnasiet, och dansar hiphop, popping, afro, jazz, modernt och balett. Hennes huvudstil är hiphop. Hon har, som nämnt, dansat modernt länge, men på senare år fastnade hon för hiphopen.

Olivia är med i kpop cover gruppen Ignite, och hon har tävlat i Kpop World Festival 2 gånger; 2017 med PRISM, och 2018, då kom hon 2:a i tävlingen, med Ignite.

På Olivias klasser kommer fokuset ligga mycket på teknik, för att utveckla eleverna som dansare, med kpop som verktyg. Du kan förvänta dig individuell kritik, och stor utveckling. 


Shay Said

Shay har dansat sedan hon var ca. 15 år gammal, då hon började lära sig kpop koreografier själv hemma, och sedan även med vänner på Ungdomens Hus 1200 Kvadrat. Men 2016 bestämde hon sig för att ta dansen mer seriöst, och började dansa mer och utforska andra dansstilar. Idag är hennes dansstil varierad, men något som alltid finns med är attityd och styrka. Hon skulle bäst beskriva sin stil som LA Style med inslag av modernt.

Shay har uppträtt flera gånger, både solo, med egna koreografier, och med sin dansgrupp Code Unit. Hon har även tävlat, i Rewind Dance Jam 2017, där hon kom på första plats!

Av Shay kan du förvänta dig en lärare som fokuserar mycket på karaktär, och att framhäva dansens uttryck. Hon vill se engagemang och elever som är villiga att träna hårt, och även om hon kan vara petig och sträng ibland så är hon snäll och förstående.

shay.jpg