Schema och klasser VT 2019

Terminsstart v. 6

 
 
vt19nybforts.png

Nybörjare/fortsättning

Tisdagar 17:00 - 18:30

Lärare: Shay

Detta är klassen för dig som redan har gått nybörjare, eller är nybörjare men vill gå lite fortare fram. Inga förkunskaper krävs, endast viljan att utvecklas! Tempot kommer vara snabbare än i nybörjare, så det är bra om du kan ta in koreografi hyfsat lätt. Fokus ligger på bland annat kroppskontroll och att hitta sig själv i dansen. 


Avancerad

Tisdagar 18:30 - 20:00

Lärare: Olivia

Detta är klassen för dig som vill utvecklas mycket inom dans. Klassen ligger på avancerad nivå, och mer förkunskaper krävs. Du bör ha dansat på avancerad nivå innan och ha koll på grunder och teknik samt vara villig att träna hårt. Fokuset ligger främst på teknik och utveckling, och koreografierna kommer vara svårare.

vt19adv.png

vt19nyb.png

Nybörjare (FULL)

Onsdagar 17:30 - 19:00

Lärare: Johanna

Är du nybörjare på dans så är detta klassen för dig! Inga förkunskaper krävs. Fokuset ligger på grunder, och klassen erbjuder, utöver koreografi, lättare styrketräning, stretching och kroppskontrollsövningar för att bygga upp en bra bas. Ett annat fokusområde i denna klassen är utstrålning. Koreografierna är lättare kpop danser och ibland även Johannas egna koreografier.


Girl group (FULL)

Torsdagar 17:30 - 19:00

Lärare: Gabby

Denna klassen är för dig som vill lära dig koreografier specifikt från tjejgrupper. Nivån är medel, det kommer inte vara allt för svårt, men lite förkunskaper krävs. Fokuset ligger i koreografi, och inte lika mycket i teknik, du behöver därför ha lite grunder och förmåga att plocka upp steg någorlunda fort. 

*Klassen är öppen för alla som vill dansa girl group koreografier, alltså inte bara tjejer.

vt19gg.png

vt19bg.png

Boy Group (FULL)

Lördagar 13:00 - 14:30

Lärare: Gabby

Denna klassen är för dig som vill lära dig koreografier specifikt från killgrupper. Nivån är medel, det kommer inte vara allt för svårt, men lite förkunskaper krävs. Fokuset ligger i koreografi, och inte lika mycket i teknik, du behöver därför ha lite grunder och förmåga att plocka upp steg någorlunda fort. 

*Klassen är öppen för alla som vill dansa boy group koreografier, alltså inte bara killar.


Fortsättning

Lördagar 15:00 - 16:30

Lärare: Shay

Denna klassen ligger nivåmässigt precis innan avancerad, så du bör ha dansat innan och även ha koll på lite dansteori. Detta är klassen för dig som vill utvecklas mycket individuellt, och jobba i ett snabbt tempo. Koreografierna kommer vara åt det mognare hållet (inte nödvändigtvis sexigare).

vt19forts.png