Priser och anmälan

För att ta en eller flera klasser behöver du vara medlem i vår förening, vilket kostar 100:-/år. Om du inte är medlem sedan innan så kan du ansöka om medlemskap samtidigt som du anmäler dig till klasserna för Kpop Academy. 

Utöver medlemskapet kostar klasserna:

1 klass: 200:-     |     2 klasser: 300:-

 

Klasserna är tyvärr begränsade till max 2 per person, detta för att så många som möjligt ska få möjligheten att vara med.

 

Anmälan öppnar den 24/1 kl. 18:00.

Efter att anmälan är gjord så får du ett bekräftelsemail, där står all info om hur du betalar. Vänligen betala så snart som möjligt efter att du har fått mailet, om vi inte har fått din betalning inom 7 dagar så tillkommer en påminnelseavgift, och efter 3 påminnelser förlorar du platsen ifall det står folk på kö till klassen.


Allmän info

Terminen pågår från och med v. 6 till och med v. 21, och har uppehåll under skolloven.

I varje klass ingår totalt 14 lektionstillfällen, som alla är 1,5h långa. 

Eleverna får möjlighet att delta i avslutningshowen i slutet på terminen, för att visa upp vad vi gjort under våren, samt under terminens gång filma de koreografier vi lär oss. Detta är självklart frivilligt. För att vara med och filma krävs målsmans tillstånd om eleven är under 18 år, eller elevens eget samtycke om eleven är över 18 år. Lärarna kommer dela ut lappar i början av terminen som ska tas med hem och fyllas i. Dessa lappar måste tas med innan/under lektionen när vi filmar, annars kan eleven ej medverka i videon.

Avslutningsshowen är söndagen den 26 maj.