Gratis prova på Kpop Academy nästa vecka

Nästa vecka drar vi igång med Kpop Academy igen! Du har väl inte missat att de första 2 veckorna (v. 36 och 37) är gratis prova på?

ht18 poster.jpg

Vi har klasser enligt schemat*, och alla är välkomna! Du behöver inte vara medlem i Kpop Göteborg, och det krävs ingen anmälan, utan det är bara att dyka upp och dansa med oss! Mer info om klasserna hittar du under schemat.

Alla klasser kommer att vara på Ungdomens Hus 1200 Kvadrat, Mandolingatan 47, Västra Frölunda. Hållplats: Frölunda Torg

*OBS! På grund av att 1200 Kvadrat är vallokal den 9 september så måste vi flytta 17+ klassen till en annan dag den veckan. Så v. 36 så kommer 17+ klassen att vara på fredagen den 9 september kl. 17.00 istället för söndagen. Detta gäller alltså BARA v. 36, resten av terminen är enligt schema!

Anmälan öppnar efter första prova på veckan, den 10 september kl. 12.00.

Hoppas vi ses! 

Kpop Göteborg