Back to All Events

Boende i Stockholm under KWF


BOENDE I STOCKHOLM UNDER KWF?

Den 9:e juni 2018 kommer K-pop World Festival hållas i Stockholm! I och med att många av våra medlemmar har svårighet att hitta sovplats kommer vi anordna ett antal gruppbokningar för platser i Stockholm där man kan sova 1-2 nätter. Observera att vi inte tillhandahåller egna lägenheter/stugor utan hjälper till att hitta sådana för att ge möjlighet för våra medlemmar att umgås och skapa minnen tillsammans. Det är tryggt och det kommer finnas en kontaktperson från föreningen i närheten som man kan höra av sig till under hela tiden.

Info:
- Vi kommer erbjuda 20 platser, det är först till kvarn som gäller.
- Priser varierar mellan 200-360 kr för två nätter (fredag-söndag).
- Observera att vi inte står för resan till och från Stockholm, endast boendet. Däremot kommer vi gå ut med vilka tåg vi tar i förväg, så att ni kan boka samma tåg som oss om det önskas.
- Det är möjligt att anmäla sig i grupp, alla gör då en individuell anmälan och skriver i anmälan namnen på de man vill bo med. 
- Info för föräldrar/målsman kommer stå i anmälan och skickas i ett mail.

Regler:
- Inga partyn eller tillstånd samt förbud av alkohol. 
- Om du är under 18 år krävs målsmans tillstånd.
- Anmälan är öppen för medlemmar i Kpop Göteborg, om du inte är medlem kan du ansöka om medlemskap här: kpopgoteborg.com/ansokan/

Efter att anmälan är gjord kommer ni få ett bekräftelsemail skickat till er. Där står all detaljerad info, info angående betalning och kontaktuppgifter till ansvarig styrelsemedlem, som kommer vara kontaktperson både innan och under vistelsen i Stockholm. Om du som förälder/vårdnadshavare önskar mer detaljerad info, eller vill prata med kontaktpersonen innan anmälan görs, kontakta oss på kpopgoteborg@gmail.com !

 

Anmälan är stängd!

 

(Notera att Kpop Göteborg inte har någonting att göra med själva tävlingen, vi gör endast detta i samband med K-pop World Festival för att göra det lättare för folk i Göteborg att kunna se tävlingen, som är i Stockholm. För mer info ang. tävlingen, besök Korean Embassy in Sweden )

Earlier Event: May 16
KPOP DISCO