2019 Mont Global Tour Fanmeet in Gothenburg Sweden
Apr
30
5:00 PM17:00

2019 Mont Global Tour Fanmeet in Gothenburg Sweden

M.O.N.T Gothenburg FANMEETING

Everyone! guess what M.O.N.T is back to Sweden! After receiving so much love from Sweden Mont has decided to come to Gothenburg to meet more of their Swedish mints. This year Mont is planning to visit all the countries over the globe where mints are! Are you guys ready to see M.O.N.T? 

WHEN: April 30th, 17:00 - 20:00

WHERE: Frejaskolan, Kråkbärsgatan 1, Frölunda


This will include around 1 hour of game time, talk and performance. Following that all ticket holders will get hit ouch with all members. 

Dia-Mint fan-meeting ticket holders will get to participate in the fan-sign and will get one group photo with members and 10 fans.  


PRICES: 

Dia-mint Fanmeet 650 SEK (First entry, Fansign, Group Photo, Hitouch)

General Entry: 350 SEK (General entry, Hitouch)

M.O.N.T can't wait to see all of you at the Sweden fan meeting and is looking forward to meeting new mints!

View Event →
Avslutningsshow för Kpop Academy HT18
Dec
16
4:00 PM16:00

Avslutningsshow för Kpop Academy HT18

Terminen börjar närma sig sitt slut, och det är dags för Kpop Academys avslutningsshow, där våra duktiga elever får visa upp vad det har gjort under terminen! 

Entré: 50:- för vuxna, 20:- för ungdomar (under 20). Barn under 7 år kommer in gratis i sällskap med en vuxen/ungdom. Medlemmar i Kpop Göteborg kommer in gratis! Vi är en ideell förening, och all vinst går direkt till föreningen, för framtida projekt och verksamhet.

Entrén betalas på plats, vid dörren, och i entréavgiften ingår fika!

Plats: Ungdomens Hus 1200 Kvadrat, Mandolingatan 47. Teatersalen, vån. 2. 

Tid: 16 december, 16.00. Showen börjar vid 16.00, så var gärna där lite tidigare för att hinna ta fika!

Varmt välkomna!

View Event →
Hallyu Korea Style GBG Plus Festival
Nov
3
1:00 PM13:00

Hallyu Korea Style GBG Plus Festival

Hallyu Korea Style GBG Plus Festival 2018, förkortat Hallyu GBG festival 2018 är eventet för dig som vill uppleva den koreanska kulturen på nära håll! Schemat finns nedan! 

Hallyu (The korean wave) är en term som beskriver den globala ökningen av intresse för den Koreanska popkulturen runtom hela världen. Vi kommer under detta event erbjuda flera perspektiv av den koreanska kulturen.

Är du intresserad av matlagning finns det möjlighet att provsmaka en utsökt bibimbap, eller lära dig göra hemlagad kimchi! Gillar du språk kan du prova på kalligrafi och lära dig skriva ditt namn på koreanska! Du kan även ta del av den populära musik genren ”K-pop” genom en föreläsning, en dans-workshop och en mängd uppträdanden! Du kan till och med försöka dig på att filma en K-drama scen i en film workshop! Allt detta och mer, alla är välkomna att delta! 

Tid och plats:
Lördag 3/11, 13:00 - 20:00
Ungdomens Hus 1200 Kvadrat, Mandolingatan 47

Hallyu Korea style festival är ett interkulturellt och intergenerationellt samarbete mellan Kpop ungdomar och vuxnas föreningar, dvs Kpop Göteborg, AKF Göteborg (Adopterade koreaners förening), Globala Tanter och Hangulskolan Göteborg. 

Med stöd från KOFICE (Korea Foundation for international cultural exchange).

View Event →
Matlagnings workshop: 떡볶이 / Topokki
Jul
20
12:00 PM12:00

Matlagnings workshop: 떡볶이 / Topokki

Är du sugen på att laga och äta koreansk mat?

Nästa fredag kommer Kpop Göteborg hålla en matlagnings workshop, tillsammans med Globala Tanter och Ungdomsledare i Kvadrat / Ungdomssatsningen Väster. Vi kommer tillsammans att laga topokki, workshopen är gratis, och alla är välkomna!

Topokki (떡볶이) är en populär koreansk maträtt, där huvudingrediensen är tteok (떡), som är en slags riskaka. Såsen består oftast av den starka kryddan gochujang (고추장). Övriga ingredienser kan variera, tex. ägg, grönsaker, kött, fishcakes.

Låter det spännande? Då är ni jättevälkomna! Det krävs ingen föranmälan, men kryssa jättegärna i "kommer" på detta eventet, så vi vet hur många som kommer!

 

Tid och plats:

Fredag 20/7, 12.00

Ungdomens Hus 1200 Kvadrat, Mandolingatan 47, Frölunda

 

Varmt välkomna!

View Event →
Boende i Stockholm under KWF
Jun
8
to Jun 10

Boende i Stockholm under KWF

BOENDE I STOCKHOLM UNDER KWF?

Den 9:e juni 2018 kommer K-pop World Festival hållas i Stockholm! I och med att många av våra medlemmar har svårighet att hitta sovplats kommer vi anordna ett antal gruppbokningar för platser i Stockholm där man kan sova 1-2 nätter. Observera att vi inte tillhandahåller egna lägenheter/stugor utan hjälper till att hitta sådana för att ge möjlighet för våra medlemmar att umgås och skapa minnen tillsammans. Det är tryggt och det kommer finnas en kontaktperson från föreningen i närheten som man kan höra av sig till under hela tiden.

Info:
- Vi kommer erbjuda 20 platser, det är först till kvarn som gäller.
- Priser varierar mellan 200-360 kr för två nätter (fredag-söndag).
- Observera att vi inte står för resan till och från Stockholm, endast boendet. Däremot kommer vi gå ut med vilka tåg vi tar i förväg, så att ni kan boka samma tåg som oss om det önskas.
- Det är möjligt att anmäla sig i grupp, alla gör då en individuell anmälan och skriver i anmälan namnen på de man vill bo med. 
- Info för föräldrar/målsman kommer stå i anmälan och skickas i ett mail.

Regler:
- Inga partyn eller tillstånd samt förbud av alkohol. 
- Om du är under 18 år krävs målsmans tillstånd.
- Anmälan är öppen för medlemmar i Kpop Göteborg, om du inte är medlem kan du ansöka om medlemskap här: kpopgoteborg.com/ansokan/

Efter att anmälan är gjord kommer ni få ett bekräftelsemail skickat till er. Där står all detaljerad info, info angående betalning och kontaktuppgifter till ansvarig styrelsemedlem, som kommer vara kontaktperson både innan och under vistelsen i Stockholm. Om du som förälder/vårdnadshavare önskar mer detaljerad info, eller vill prata med kontaktpersonen innan anmälan görs, kontakta oss på kpopgoteborg@gmail.com !

 

Anmälan är stängd!

 

(Notera att Kpop Göteborg inte har någonting att göra med själva tävlingen, vi gör endast detta i samband med K-pop World Festival för att göra det lättare för folk i Göteborg att kunna se tävlingen, som är i Stockholm. För mer info ang. tävlingen, besök Korean Embassy in Sweden )

View Event →
KPOP DISCO
May
16
11:30 AM11:30

KPOP DISCO

+ KPOP DISCO +
Den 16 juni kommer vi hålla ett kpop disco, på Ungdomens Hus 1200 Kvadrat! Bjud in era vänner, och kom och dansa, umgås och ha kul!

+ TID +
Lördag 16 juni
19.00 - 23.00

+ PLATS +
Ungdomens hus 1200 Kvadrat
Mandolingatan 47
Hållplats: Frölunda Torg

+ INTRÄDE +
20:- för medlemmar i Kpop Göteborg
50:- för icke medlemmar
Inträdet betalas på plats vid dörren.

+ DJ +
DJ Jean Bloc kommer spela grymma kpop-låtar hela kvällen!
https://www.instagram.com/jeanblocmusic/

+ OPEN STAGE +
Mellan kl 20.00 - 21.00 kommer vi ha en open stage för dansare! Om du vill uppträda så skicka ett mail till kpopgoteborg@gmail.com senast en vecka innan discot!

+ CAFÉ +
Vi kommer ha caféet öppet under hela eventet!

EVENTET ÄR ALKOHOL- OCH DROGFRITT!

View Event →